Balenyà en família. 5è Cicle de teatre infantil i familiar 2024

Dimecres, 25 de setembre de 2024

Aquesta tardor torna el Cicle de teatre infantil i familiar per tota la família organitzat per la Regidoria de Cultura. Amb l’objectiu d’apropar la cultura i el teatre de qualitat a les famílies del municipi sense necessitat de marxar del poble, enguany es podran veure aquestes 3 obres:

Diumenge, 3 de novembre de 2024

Les pirates de Terra endins de la Companyia Sgratta

Han existit realment dones Pirates?...Aquesta és la pregunta que es fan dues germanes de terres de secà quan descobreixen un misteriós bagul que les portarà a recórrer un llarg viatge per anar a veure el mar. Pel camí aniran coneixent la història de Blanca Martingales, la Reina dels Pirates, i la seva extraordinària vida. La Marina i l’Ona aniran a l’abordatge d’aventures, però… seran capaces de trobar algun tresor inesperat?

Les Pirates de Terra endins és una llegenda basada en vides reals de dones pirates com Grace O’Malley, Anne Bonny o Mary Read.

 

Un espectacle de teatre i titelles per a tota la família.

 

Diumenge, 10 de novembre de 2024

HÇŽi, la pescadora de somnis de la Companyia Cia Giramagic

Aquesta és la història de Hai, la pescadora de somnis, que navega per l’oceà de la imaginació amb la seva tribu (el públic). Allà, trobaran la clau per obrir la gàbia de les pors i les creences i així poder alliberà l’ocell (la creativitat).

HÇŽi convida el públic a submergir-se en aquest viatge de somnis acompanyant la protagonista en la seva aventura cap a la llibertat.

 

Un espectacle de màgia i teatre visual per a tota la família.

 

Diumenge, 17 de novembre de 2024

Bon Profit! de la Companyia Tanaka Teatre

T’imagines veure en directe com unes llavors es converteixen en hortalisses fresques? Vols ser testimoni de la revolució de les verdures per aconseguir que els nens i les nenes les tastin? Descobreix la màgia de menjar sa i fes-te un fart de riure aprenent tots els secrets de les verdures. A partir d’ara menjar coliflor, pastanaga o bròquil serà divertit. Te’n lleparàs els dits!

 

Un espectacle de teatre i titelles per infants de 4 a 10 anys i les seves famílies.

 

Tots els espectacles es realitzaran a les 17.30h al Teatre Municipal l’Ateneu. El Preu de l’entrada és de 3 euros/persona (infants també) i es poden comprar a la web www.entrapolis.com a partir 21 d’octubre i fins el dijous anterior a l’espectacle. 

 

En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.

 

 

 

Darrera actualització: 25.09.2024 | 17:55